Ethiopian Peppertree

Capsicum baccatum

"Min dotters svärmor bor i Johannesburg och av henne fick vi chilifrön. Hon påstår att växten heter "etiopisk pepparfrukt". Jag har inte hittat något med det namnet och tänkte därför att det är bäst att rådfråga en expert". Så började ett brev ifrån Marianne K. Vi får många sådana brev och det är otroligt roligt. Ofta kan vi inte det korrekta namnet och lika ofta finns det inte. Men vilken sort det är kan vi oftast klura ut och detta var en bärpepparsort (baccatum) som var het fruktig, vacker och ger stora skördar. Så tack Marianne.

Enhet Pris Antal
Portion35;-

« Tillbaka
Lagersaldo:42

artikelnummer:12002

Latinskt namn:Capsicum baccatum

Såtid, månad:01-04

Utvecklingstid, dagar:se info

Årighet:fler

Höjd:80

Nyhet:Nej

Såanvisningar:sa.5

Scovillegrader:5000-15000

Antal frö:15-20