Chocolate Bhut Jolokia

Capsicum chinense

Om man skall gå på doften och hettan som kommer ur våra petriskålar där vi gör grobarhets testerna så är den det starkaste vi har hanterat. När man tar locket av skålen får man backa annars drabbas man av svårartade nysningar. Men på ett par meters håll är doften förförisk.
Den har en egenhet som är vanlig bland alla dessa miljonscovillare, dom samlade föräldraranlagen har en förmåga att göra sej påminda så ibland får man röda frukter och inte bruna som man förväntat sej, men smaken och styrkan är oftast den samma!

Enhet Pris Antal
Portion35;-

« Tillbaka
Lagersaldo:43

artikelnummer:12041

Latinskt namn:Capsicum chinense

Såtid, månad:01-04

Utvecklingstid, dagar:se info

Årighet:fler

Höjd:60

Nyhet:Nej

Såanvisningar:sa.5

Scovillegrader:1000000+

Antal frö:10