Carribian Red

Capsicum chinense

Om vi har pratat het chile tidigare så pratar vi heeeeet !!!! Chile nu. Detta är en av dessa röda habanero som smakar som ett svenskt nypon kryddat med ett vulkanutbrott, en oförglömmlig upplevelse. Använd den i såser eller grytor, men med det sunda förnuft som alla våra kunder besitter. Tänk på att efter hantering är dina fingrar är en veritabel krigszon och kan skada dej själv och alla du tar i, använd gärna gummihandskar när du rensar ut fröer och mellanväggar.
Så skrev jag 1997 när den var en av de starkaste: Nu har den så sakta förpassats ner i skalan till de mildare habanero sorterna.

Enhet Pris Antal
Portion35;-

« Tillbaka
Lagersaldo:21

artikelnummer:1231

Latinskt namn:Capsicum chinense

Såtid, månad:01-04

Utvecklingstid, dagar:se info

Årighet:fler

Höjd:60

Nyhet:Nej

Såanvisningar:sa.5

Scovillegrader:300000-400000

Antal frö:10